بهترین متخصص ارتوپد در تهران کیست؟
همگی ما وقتی نام ارتوپدی را می شنویم به یاد دست و پا شکسته هایی می افتیم که لنگ لنگان به سراغ دکتر می روند و در می یابند باید از متخصص ارتوپد درخواست کمک کنند و با روش هایی مثل جراحی یا دارو درمانی هم درمان شوند و از شر درد و فشاری که بر آن ها عارض شده رهایی یابند. اما امروزه به مدد پیشرفت علم در زمینه ارتوپدی دیگر کار متخصصین این حوزه فراتر از آنچه ما فکر می کنیم، است. در این زمان متخصصین زیادی در اطرافمان می بینیم، اما بهترین متخصص ارتوپد در تهران کیست؟ چگونه متخصص ارتوپد خوب در تهران بیابیم؟ آیا ارگانی و یا مسئولی می تواند ما را یاری کند و….ادامه مطلب را با ما همراه باشید…
Contents
متخصص ارتوپدی کیست؟
فردی است که پس از گذراندن مقطع پزشکی عمومی خود وارد دوره تخصص شده و بنا به نیاز روز جامعه و علاقه خود به سمت شاخه تخصص ارتوپدی رفته است، را متخصص ارتوپدی می نامند. یک متخصص ارتوپدی برای تشخیص و مدیریت یا درمان مشکلات سیستم اسکلتی عضلانی که بر استخوان ها و بافت نرم (رباط ها ، تاندون ها) در بدن تأثیر می گذارد آموزش می بیند، علاوه بر این ، متخصص ارتوپدی می تواند روش های توانبخشی را برای بیماران تجویز کند که ممکن است اثر درمانی شگرفی داشته باشد، وی همچنین می تواند در زمینه پیشگیری از صدمات و بیماری های ارتوپدی آموزش و ارتقاء سطح آگاهی های بیماران موثر واقع شود.
ارتوپدی چیست؟
یکی از شاخه ها در زمینه پزشکی است که بر روی سیستم اسکلتی و عضلاتی بدن انسان تمرکز دارد، این تخصص جراحی در ابتدا بر ناهنجاری های رشدی و اثرات فلج اطفال در کودکان متمرکز شده بود، اما امروزه برای رسیدگی به کلیه شرایط و بیماری های موثر بر سیستم اسکلتی عضلانی در افراد در هر سنی به طور قابل توجهی گسترش یافته است. درمان های ارتوپدی با استفاده از داروها ، فیزیوتراپی ، ورزش ، جراحی و غیر جراحی صورت می گیرد. بسیاری از این موارد دارای حداقل تهاجمی بوده و در نتیجه نسبت به روش سنتی آسیب کمتری به بدن می رساند.
به طور کلی هدف از درمان های ارتوپدی حفظ یا ترمیم سیستم اسکلتی، عضلانی بدن است.
5 راه حل مهم برای درمان بیماری های ارتوپدی
بهترین راه حل های درمان ارتوپدی عبارتند از:
جراحی ، فیزیوتراپی ، ورزش ، دارو درمانی ، ماساژ ، تعویض مفصل
پی آر پی prp، آرتروسکوپی زانو – شانه، اوزون تراپی زانو ، جراحی دیسک کمر با لیزر
آرتروسکوپی : در عمل آرتروسکوپی، جراح از یک دوربین و دیگر وسایل و تجهیزات برای دیدن درون بدن بیمار و تشخیص به موقع و دقیق ناهنجاری یا بیماری استفاده کرده تا آن را درمان کند. آرتروسکوپی زانو ، آرتروسکوپی شانه و لگن از جمله شایعترین مشکلاتی هستند که از این طریق بهبود می یابند.
روش پی آر پی اغلب برای کسانی که کاندید مناسبی برای انجام عمل جراحی نیستند استفاده میشود. استفاده از این روش موفقیت آمیز روز به روز بیشتر شده و اثرات مثبت آن در بهبود و ترمیم آسیب های بافت نرم به اثبات رسیده است.
روش پی آر پی PRP که یک روش کم تهاجمی است که دارای کمترین عوارض و خطرات است. در روش پی آر پی از سلول های طبیعی بدن برای ترمیم بافت ها استفاده می شود.
بهترین متخصص ارتوپد چه ویژگی هایی دارد؟
صبور بودن
یک پزشک خوب، با حوصله و دقت برای بیماران وقت می گذارد و به حرف آن ها گوش می دهد چرا که توضیح بیمار در خصوص شرح حال بیماری خود، برای بررسی های آزمایشگاهی و رادیولوژی می تواند در تشخیص برای پزشک متخصص ارتوپد موثر واقع شده و کمک بسیاری هم به پزشک و هم به بیمار بکند. شرح حال بیمار یکی از بهترین راه ها برای تشخیص بیماری است.
معاینه دقیق
یک پزشک متبحر معاینه دقیقی از بیمار خود انجام می دهد که همین امر موجب تشخیص درست او گشته و باعث شود تا روش درمانی درستی را انتخاب نماید. در این مرحله نباید عجله کردو فورا اقدام به عمل کرد. انجام بررسی های لازم برای تشخیص درست بیماری بسیار حیاتی است.
آگاهی و دانش
آگاهی و دانش در زمینه فعالیت تخصصی خود که یکی از مهم ترین ویژگی هایی است که باید پزشک متخصص ارتوپد داشته باشد تا بتواند خود را با به روزترین اطلاعاتی که در این زمینه تولید می شود، به روز نماید. حرفه ای ترین متخصصین ارتوپد در واقع کسانی هستند که سعی می کنند از معتبرترین تکنیک های موجود در حال حاضر حوزه ارتوپدی استفاده کرده تا به تشخیص و درمان راحت تر بیمار خود بپردازند.
اخذ هزینه مناسب
یک متخصص ارتوپد خوب می داند که به دلیل شرایط اقتصادی موجود در کشور، بسیاری از مردم باید هزینه های زیادی برای درمان مشکلات استخوانی و مفاصلی خود که امری ضروری است، بپردازند. بنابراین باید بدانند که رعایت اصول اخلاقی و حرفه ای از ویژگی های متخصص ارتوپدی است که باید رعایت گردد. دربسیاری از موارد افرادی هستند که به علت ترس از هزینه های بالای درمانی از رفتن به پزشک سرباز میزنند. اما باید بدانید که سهل انگاری و به اصلاح پشت گوش انداختن روند درمان ممکن است صدمات جبران ناپذیری را ایجاد کند. به علاوه بسیاری از بیماری ها در ابتدای بروز مشکل با راه های ساده تر و با هزینه های بسیار پایین تر درمان می شوند. متاسفانه گاها با مراجعه دیرهنگام به پزشک خسارات چبران ناپذیری به سلامت افراد جامعه وارد میشود.
شایع ترین مشکلات ارتوپدی
6 آسیب مهم که برای درمان آن باید به متخصص ارتوپد مراجعه کنیم
در ادامه به برخی از مهم ترین مشکلات و بیماری های ارتوپدی اشاره خواهیم کرد:
- درد دست: یکی از شایع ترین مشکلات ارتوپدی، دست درد است که از علت های مهم آن مشکل و ایجاد تورم در یکی از مفاصل دست است. که دربسیاری از مواقع با فیزیوتراپی، داروهای تکسین دهنده و تمرینات درمان می شود.
- شکستگی ها: بسیاری از مشکلات ارتوپدی حاصل از یک حادثه و یا ضربه ای به نواحی مختلف بدن است که سبب شکستگی یکی از استخوان ها می شود و با مراجعه به متخصص ارتوپد خوب در تهران درمان می شود.
- کمر درد و سیاتیک: همه ی ما در اطرافیانمان فردی را دیده ایم که از درد کمر و سیاتیک رنج می برد، امروزه به راحیت می توان این درد را درمان کرد و اگر نیاز به جراحی هم باشد، با جراحی دیک کمر با لیزر به خوبی کمردرد درمان می شود.
- گوی کمر: گودی کمر را نمی توان به عنوان بیماری معرفی کرد اما این مشکل بسیار شایع است و سبب ایجاد مشکلات ارتوپدی زیادی می شود که در اکثر مواقع با تغییر سبک زندگی و اصلاح آن درمان می شود.
گودی کمر به منحنی لوردوتیک طبیعی بدن اشاره دارد ، اگر منحنی خیلی به سمت داخل قوس داشته باشد، به آن گودی کمر یا لوردوز گفته می شود. دکتر محمدرضا مقیمی : گودی کمر می تواند کمر و گردن را تحت تاثیر قرار دهد و منجربه به فشار بیش از حد به ستون فقرات شده و باعث درد و ناراحتی شود و اگر همچنان شدید بوده و یا با درد همراه باشد بر توانایی حرکت فرد اثر می گذارد.
اما گودی کمر نیز از جمله بیماری های ارتوپدی است که راه های درمانی مشخصی نیز دارد و برای درمان گودی کمر بهتر است به دکتر ارتوپد خوب مراجعه کنید.
- زانو درد: زانو درد از جمله دردهایی هست که در هر سنی ممکن است بروز پیدا کند اما در افراد میانسال بیشتر است، ازعلل زانو درد می توان به شکستگی زانو، زانوی ضربدری در کودکان ، شبک زندگی نادرست، آب آوردن زانو ، مشکلات و بیماری های استخوانی اشاره کرد. برای درمان زانو درد زودتر به متخصص ارتوپد مراجعه کنید تا درمان سخت و غیر ممکن نشود.
چه بیماری هایی توسط متخصص ارتوپدی درمان می شود؟
- درمان عارضه های ناشی از تمرینات سخت ورزشی و حوادث دیگر: بسیاری از افراد در اثر انجام تمرینات ورزشی و تخصصی و یا بر اثر آسیب های شدید، دچار آسیب هایی مانند: شکستگی استخوان دست و پا ، پاره گی تاندون، کشیدگی رباط می شوند که یک متخصص ارتوپد می تواند آن را درمان کند، از طریق به کارگیری روش هایی مانند: جراحی و غیر جراحی، تجویز فیزیوتراپی و کاردرمانی برای ورزشکار رفع عارضه می کند.
- جراحی عارضه های مرتبط به زانو، مانند: تعویض مفصل زانو: یکی از موفقیت آمیزترین جراحی های مفصل زانو برشمرده می شود. مفصل زانو که به دلیل افزایش سن و فعالیت های سنگین روزانه افراد به مرور زمان ساییده می شود و آرتروز بر آن عارض می شود، یکی از راه های درمانی آن جراحی است که به تعویض مفصل زانو ختم می شود و از دلایل محبوبیت این روش درمانی آن است که با تعویض مفصل زانو، تعویض مفصل ران و.. درد و عارضه ای که قبلا وجود داشت به کلی از بین می رود.
- تومورهای استخوانی و بافت نرم : برای برداشتن تومور های استخوانی و بافت های نرم بدن از متخصص ارتوپدی کمک گرفته می شود.
- بیماری های استخوانی و مفصلی ژنتیکی: بیماری های استخوانی که به مرور ایجاد می شود و یا بیماری های استخوانی و مفصلی ژنتیکی.گاهی برخی از این مشکلات به صورت مادرزادی در افراد وجود دارد، که با مراجعه به ارتوپد میتوان به درمان آن پرداخت.
- انواع جراحی ها : ، جراحی دست، پا، کمر، ستون فقرات، لگن که در اثر اتفاقات شایع روزمره برای افراد ممکن است پیش بیاید.
- وجود عفونت : بروز عفونت در مفاصل و اندام های مختلف بدن. همچنین عفونت پس از جراحی ها ممکن است اثرات نامطلوبی برای بیمار ایجاد کند. رفع عفونت های شدید گاهی با تزریق آنتی بیوتیک انجام می شود.
جراحی تعویض یا جایگزینی مفصل :
جراحی تعویض مفصل که می تواند بهصورت جزئی و یا کلی صورت انجام شود، برای درمان مفاصل آسیب دیده مانند آرتروز، استئومی ( برش دادن استخوان و تغییر دادن جای آن ها) ، پارگی تاندون و یا رباط ها و … انجام می شود. در جراحی تعویض مفصل لگن، قسمت های آسیب دیده در مفصل لگن یا ران، ازبین می رود و قطعات جدید و مفصل مصنوعی جایگزین خواهد شد.
هدف از جراحی تعویض مفصل:
• تسکین درد ناحیه مد نظر
• راه رفتن راحتتر
• بهبود مشکلات لگن و ران و …
آرتروز یا همان استئوآرتریت، اختلالی است که با درد و سفتی مفاصل همراه است و یکی از شایع ترین انواع آرتریت می باشد.
بیشتر افراد مبتلا به آرتروز، از درد مفاصل شکایت می کنند، برخی دیگر از تورم و یا شنیده شدن صدا از مفصل درگیر.
هدف از درمان آرتروز:
- کنترل درد و تسکین آن
- بهبود قوای عضلانی
- بهبود کیفیت زندگی
درمان مشکلات زانو
مفصل زانو شما از استخوان، غضروف، رباط و مایعات تشکیل شده است. ماهیچه ها و تاندون ها به حرکت مفصل زانو کمک می کنند. زمانی که هر یک از این ساختارها صدمه ببیند و یا اختلال یا بیماری ایجاد شود، زانو دچار مشکل می شود. به دنبال مشکلات زانو، درد و محدودیت در راه رفتن ایجاد خواهد شد.
مشکلات زانو بسیار شایع است و در هر فرد و در هر سنی ممکن است بروز یابد. مشکلات زانو در بسیاری از موارد دیگر نیز می تواند دخیل باشد، مانند مشکل برای ورزش کردن، حتی بلند شدن ونشستن روی صندلی، پیاده روی و…
درمان قطعی زانو درد چیست؟
زانو درد نیز مانند تمامی مشکلات دیگر که برای سلامتی انسان به وجود می آید، برای درمان قطعی، مهم آن است که زانو درد به چه علتی به وجود آمده است، بنابراین ابتدا باید علت شناسایی شود و سپس مشکل و اختلالات مربوطه برطرف شده و سپس عوارض جانبی به دنبال آن درمان شود. در مواردی نیز، به طور کلی جراحی تعویض مفصل زانو باید انجام شود.
روش های درمانی مشکلات زانو
• بازسازی ACL
• آرتروسکوپی زانو
• تعویض مفصل زانو
• فیزیوتراپی
• تغییر سبک زندگی
• دارودرمانی
• استفاده از زانو بند
• و…
درمان مشکلات کمردرد
دلایل کمردرد
علاوه بر دلایل گفته شده، برخی از بیماری، مشکلات و اختلالات می تواند کمر درد را به همراه داشته باشد.
• مشکلات نخاعی
• پارگی و آسیب به دیسک کمر، دیسک کمر مستعد آسیب هست و خطرات آن با افزایش سن بیشتر می شود.
• سیاتیک
• عفونت کلیه
• مشکلات در ناحیه ی ستون فقرات
• و…
علائم جدی کمر درد چیست؟
ممکن است افراد در طول زندگی بارها دچار کمردرد شده باشند، اما کدام یک از این دردها و عوارض جدی است و باید سریعا آن ها را پیگیری کنیم؟ برخی از دردها و مشکلا کمر ناشی از فشار روی اعصاب نخاعی و مشکلات جدی دیسک کمر و سیاتیک است، در زیر به علائم و نشانه های جدی کمردرد اشاره شده است:
• بی حسی پاها و قسمت هایی از کمر
• گرفتگی شدید عضلات
• احساس ضعف شدید
• کمردردری که محدودیت در انجام فعالیت های روزانه ایجاد کرده است.
جلوگیری از اختلالات ارتوپدی
در صورتی که اقدامات کنترلی، ورزشو آگاهی، نسبت به مسائل مربوط به بلند کردن اجسام، دویدن، راه رفتن، پیاده روی، آسیب به عضلات و…انجام شود، مسلما مشکلات ارتوپدی به صورت چشمگیری کاهش می یابد.
همانطور که گفته شد بسیاری از صدمات و آسیب های ارتوپدی بسیار ساده اتفاق می افتد، به صورتی که یک مشکل بزرگ ارتوپدی ممکن است ناشی از نحوه نشستن نادرست در محل کار باشد که به یک دیسک شدید کمر منجر شود، بنابراین زمانی که آگاهی مناسب درباره این موارد داشته باشیم، می توان از بسیاری از مشکلات پیشگیری نمود.
نحوه صحیح بلند کردن یک جسم از روی زمین
برای مثال جهت بلند کردن یک جسم از روی زمین، نباید درحالت ایستاده، خم شوید و جسم را ناگهانی بلند کنید ممکن است در این حالت آسیب جبران ناپذیری به کمر و زانو و حتی شانه وارد شود.
ابتا باید زانوها را کمی خم کنید و فاصله پاها از هم زیاد نباشد و همچنین ارتفاع از زمین کاهش یابد، سپس با دو دست به صورتی مسلط جسم را به آرامی بلند کنید به نحوی که تعادل بین دست ها برقرار باشد.
وضعیت زندگی با یک مشکل ارتوپدی
در حالی که بسیاری از شرایط ارتوپدی قابل درمان است و کاملا بهبود می یابد، اما مشکلات ارتوپدی برخی از افراد ممکن است به صورت مادام العمر باشد. اما اگر در همین شرایط تحت نظر پزشک ارتوپد باشید، می توان به خوبی بیماری را کنترل کرد و از پیشرفت آن نیز جلوگیری نمود.
برای مثال می توان با تغییر سبک زندگی، ورزش ها و تمرینات خاص، به بهبود بیماری کمک کرد.
نکات کلیدی در تشخیص بهترین متخصص ارتوپدی
نکات کلیدی که در تشخیص بهترین متخصص ارتوپدی موثر اند عبارت اند از:
- ارزیابی میزان سوابق تحصیلی و پژوهشی
- داشتن علمی به روز
- تخصص و مهارت بال
- تجربه ی بالای پزشک در تعداد عمل های موفقیت آمیز
- اعتبار مدارک تحصیلی پزشک
- مجوز رسمی از سازمان نظام پزشکی
- میزان پایبندی به اخلاق حرفه ایی، وفاداری به سوگند نامه پزشکی
- میزان رضایت مندی بیماران سابق از طریق جویا شدن احوالات آن ها و تجربه ی درمانی آن در مراجعه به متخصص ارتوپدی
چه زمانی باید به متخصص ارتوپد مراجعه کنیم؟
شایع ترین دلائل مراجعه به متخصص ارتوپد، عبارت اند از:
- احساس درد در ناحیه کمر، دست و پا
- بروز عارضه های همچون تومور های غیر سرطانی یا توده های خوش خیم چربی در ناحیه استخوانی و بافت های نرم بدن
- جراحی ستون فقرات پشت بدن
بهترین متخصص ارتوپد در تهران
یافتن متخصص خوب در تهران کاری بسیار دشوار است، زیرا با انبوهی از جمعیت و تعداد زیادی متخصص رو به رو هستیم که هر یک به نوبه خود مدعی بهترین بودن را دارند، اما برای انتخاب بهترین متخصص ارتوپد در تهران در بین این حجم عظیم از پزشکان، باید به نکاتی که در متن فوق ارائه شده است توجه و امتناع کرد.
چه سوالاتی باید از متخصص ارتوپد پرسید؟
- هزینه جراحی های درمانی با احتساب دستمزد و هزینه های جاری بیمارستان چقدر محاسبه می شود؟
- عوارض و خطرات ناشی از این جراحی کدام اند و تا چه حدی پایدار خواهند بود؟
- در خصوص اقدامات و آمادگی های پیش از جراحی و مراقبت های بعد از آن بپرسید.
- آیا با شرکت بیمه موردنظر همکاری دارد یا خیر؟
- چه مدت طول درمان ادامه دارد تا بهبودی حاصل شود؟
- در کدام بیمارستان جراحی را انجام می دهد؟
- از چه روشی برای جراحی استفاده می کنید؟
و از این گونه پرسش هایی که به روند درمانی شما کمک می کند و به بیمار آگاهی می دهد، زیرا همه پزشکان به دلیل مشغله کاری یا ذهنی خود نمی توانند به طور کامل تمامی مسائل را برایتان شرح دهند و با پرسش می توانید به جهل خود در خصوص ابعاد بیماری و جراحی تان پایان دهید.
نتیجه عمل و رضایت بیمار از جراحی بیماری های مفصلی
نتیجه جراحی تعویض مفصل زانو در بیماری با وزن ۱۲۰ کیلوگرم!!
زانوی راست خانمی با وزن زیاد تحت عمل جراحی توسط دکتر مقیمی قرار گرفته و بهبودی بعد از دوماه را مشاهده می کنید.
روز بعد از عمل تنگی کانال نخاعی در آقای 63 ساله !!
این بیمار در ناحیه پای سمت چپ احساس درد بسیاری داشتند. در این ویدئو رضایت بیمار و بهبود حال عمومی وی را بعد از جراحی مشاهده می کنید.
بهبودی بیمار با وزن بالای ۱۰۰ کیلو دو روز پس از عمل جراحی تعویض مفصل زانو
بیماری که آرتروز شدید در هر دو زانو داشته و تحت عمل جراحی قرار گرفته و شرایط وی را دو روز پس از عمل مشاهده میکنید.
سوالات متداول
نتیجه گیری
با توجه به نکاتی ذکر شده درمی یابیم که انتخاب بهترین متخصص ارتوپد از اهمیت بالایی برخوردار است و در صورت اشتباه در انتخاب ممکن است عوارض جانبی و خسارات بسیاری به افراد تحمیل شود. در حوزه ارتوپدی تجربه بسیار مهم و موثر است بنابراین برخی اوقات مشاهده می شود، افرادی سالهاست که از زانو درد و یا یک مشکل ارتوپدی رنج می برند اما همچنان با انجام درمان های گوناگون به نتیجه مطلوب نرسیده اند، بنابراین در این مواقع مراجعه به متخصصین و افراد مجرب بسیار مهم است. دکتر محمدرضا مقیمی جراح و متخصص ارتوپدی دوره های تکمیلی آرتروپلاستی ( تعویض مفصل زانو ، ران و شانه ) زانو ( آرتروسکوپی و آسیبهای ورزشی ) و دست را در کشورهای سوئیس ، فرانسه ، اتریش و برزیل گذرانده اند.
میزان موفقیت جراحی تعویض مفصل زانو چقدره
معمولا با توجه به شرایط بیمار عمل ها متفاوت است اما درصد موفقیت بسیار بالایی در نتیجه جراحی های تعویض مفصل به ثبت رسیده است.
سلام آقای دکتر بنده شاغل آتشنشانی هستم و بخاطر شرایط شغلی و بیماری کرونا قادر نیستم به شهر تهران سفر کنم و بیام تهران. میشه از طریق mri که بنده ارسال میکنم شما لطف کنید و تشخیص بدین عمل دیسک نیاز هست یا خیر؟؟ ممنون از پاسخگویی تون
سلام بله حتما . میتوانید ارسال کنید
اگر رباط صلیبی زانو پاره بشه و عمل جراحی انجام ندیم چه اتفاقی می افته؟
معمولا آرتروز در خانم ها به دلیل شرایط فیزیکی و هورمونی بدنشان از 50 سالگی به بعد شروع می شود. البته آرتروز در آقایان ممکن است تا 90 سالگی نیز بروز نکند. اما خانم یا آقایی که دچار پارگی رباط صلیبی می شود ممکن است زودتر دچار آرتروز زانو بشود. بنابراین در افرادی که آسیب به رباط صلیبی درمان نشود، زیر 40 سال دچار آرتروز زانو میشوند
سلام وقت بخیرجناب دکتر
من زانوی پای چپم درد میکنه گفتن در رفته رفتم شکسته بند گفت اره در رفته جا بجا کرد اما دردش خوب نشد رفتم دکتر آمپول نوشت و هیچی نگفت بخاطر واکسن کرونا که زده بودم آمپول رو نزد عکس گرفتم گفت که ضربه خوردگیه بعضیا عکس که دیدن میگن آرتروزه بخدا منم نگران شدم گفتم عکس رو خدمت شما بفرستم یه نگاه بکنید که چه هست امکانش هست عکس رو بفرستم تشکر
سلام اقای دکتر
دیسک گردن در ناحیه ۶،۷ ،۵ زده بیرون
(نتیجه ام ار ای؛درجاتی از تنگی در کانال نخاعی در فضای c5 ,c6,7 ناشی از کمپلکس استوفیت دیسک) برای بهبود درد ناحیه گردن و دست سمت چپم چکار کنم ؟
راه حل بدون جراحی محبت می کنین
سلام. دوست عزیز به منظور تشخیص روش جراحی یا غیر جراحی باید مورد معاینه قرار بگیرید. لطفا با شماره 09123838809 به جهت دریافت تایم ویزیت تماس بگیرید